Lotta på sin første utstilling

Lotta debuterte i utstillingsringen (bortsett fra et valpeshow)  i Sandefjord 5.juni, og for en debut!  

Hun tok det hele, BIR med CERT og CACIB. 

Eevee ble 2.btk med res.CACIB. :-) 

Veldig fornøyd med begge jentene! :-)

Crufts 2020

Dette er også omtalt under Nyheter, men måtte ta det med her og. ;-)

Turen til Crufts gikk denne gangen sammen med en svensk-nederlandsk skotteoppdretter som vi plukket opp i Malmø. Vi hadde en kjempekoselig tur sammen, og det funka fint å bytte på å kjøre. Latteren satt løst, så alle timene i bil gikk ganske fort. ;-) 

Vi skulle stille hver vår dag, og da kunne vi også hjelpe hverandre litt, ta bilder osv. så det var egentlig veldig bra. ;-) 

Når dagen "vår"  kom var ikke Eevee helt seg selv. Hun var ikke så glad som hun pleier, og selv om hun spiste og drakk og alt virka normalt, var det "noe" som ikke stemte. Det var nesten så vi droppa utstillinga..... Men så kviknet hun til litt, og vi dro allikevel. 

Og selv om hun ikke beveget seg like godt som hun pleier, VANT HUN KLASSEN SIN! Utrolig gøy, spesielt i det selskapet, det var mange gode tisper der.  I Beste tispe, var hun litt "tung", og endte som Reserve Best Bitch, helt utrolig! Purdey som vant er bare herlig, og det var vel fortjent!  

Skottene fikk greie plasseringer dagen etter, så vi var bra fornøyde når vi satte kursen hjem. 

Og vel hjemme kom Covid......  🤪😥

Så det ble bare to utstillinger i 2020, men for noen opplevelser da!!! 🙂😲💔🤩

For en start på utstillingsåret!

Den første utstillinga i år var MyDog i Göteborg, med 4 hanner og 7 tisper i ringen. Første nordmann ut var Mozart (etter Romy oog Ronja)  som fikk Excellent i unghundklassen.  

Eevee beveget seg bra og jeg hadde en god følelse, men hadde ingen forhåpninger med så mange gode tisper i ringen, og med to dommerelever i ringen, er alltid dommeren ekstra nøye. Stor var derfor gleden da Eevee vant Åpen Klasse,  ble beste tispe  med CK, cert og CACIB, og ble BIR, med flotte Wiitch-Hoo's Franklin som BIM.

De to var de eneste med CK for dagen. Dette var også Crufts kvalifisering for 2021.

Del denne siden