2019

Eevee BIM i Roskilde

Vi tok en tur til Danmark i mai, Eevee og jeg. DKK arrangerte en Nordisk og 2X Internasjonal utstilling i Roskilde, siden jeg visste at mange kjente pleier å dra dit, fristet det med en tur sørover.  

Fredagen ble det Excellent og CK, ble 4.beste tispe

Lørdag: også Excellent og CK og res.cert og 3. beste tispe

Alle gode ting er tre, søndagen ble hun BIM og eneste tispe med CK!  Cert og Cacib fikk hun også, dette var også kvalifisering til Crufts, så da er den i boks, så får vi se om vi drar i år, hun var jo også kvalifisert i fjor, det var Myra også, men vi så ingen mulighet til å dra da. BIR ble Witch-Hoos Franklin, eier Mari Karlsson, takk til hans oppdretter Inka Kruse for bildet! 

 

 

2018 oppsummert.

Myra BIM i Degerfors.

Utstillingsåret 2018 ble et fint år for oss, 

Nickie tok sitt siste cert og kan nå tituleres NUCH EUJW-15NJV-15 Èowyn av Bjerkhaug.

 

Myra tok sitt siste cert, og tok like godt certet på SSHKs spesial i Degerfors også, for ikke å glemme avslutningen med BIM på Nordisk Vinner så hun er nå NSEUCH NV-17 NORD V-18 Jubi Lee av Bjerkhaug. Hun har nå to Nordiske cert og to CACIB, så nå må hun stilles i våre naboland om hun skal hente hjem noe mer. ;-) 

 

Eevee var på sin første store utstilling i sommerferien da vi var på ferie nordpå, startet med 2xExcellent og på 3. utstillinga ble hun likegodt BIR med Cert. Norsk Juniorvinner-18 og Nordisk Juniorvinner -18  ble hun også på Lillestrøm. Hun avsluttet utstillingsåret med BIR og et nytt cert, så da blir det nok mer eller mindre pause fra utstillingsringen fram til hun fyller to år i Juni-19.