Lilleplutten <3

Etter en prøveperiode hos en trivelig forvert (der det ikke gikk så greit med pus som var redd) kom Eevee tilbake hit, og her blir hun. ;-) Hun er en entusiastisk jente som har stor kapasitet, og allikevel en god ro, er godt fornøyd med hvordan hun utvikler seg. 🙂

I sommer var hun med på sin første campingferie, og taklet alt på en strålende måte, både ferger, folkemylder på fergeleiet, soving i telt og folk og hunder på campingplassene på en strålende måte. Når det også ble fjellturer og lek med andre hunder, var alt bare topp!  

Noen utstillinger tok vil også med oss, og i Svolvær ble det 2x excellent. Helgen etter på NKK-utstilling i Fauske, dro hun likegodt til med BIR og CERT - sitt første.  Neste utstillingene var på Lillesttrøm der hun ble NordJV-18 og NJV-18.

Hennes videre utstillingskarriere står det om under Utstilling.

Hun har stor kapasitet, er smart og lettlært, og kan brukes til det aller meste. Hun elsker snørekjøring og snøreløping/Canicross, og vi har vært med på en del DogRun-konkurranser, noe vi liker godt begge to. Hun liker Freestyle og HTM godt, og det er kun min kapasitet som bremser oss der. Planen var å ta et kurs i Rally Lydighet, men så langt har vi ikke kommet.  Barn Hunt prøvde vi da hun var ganske ung, og det tok hun med en gang, og elsket det, så det må vi nok også gjøre mer av. 😉 Alle former for søk er moro for denne jenta. 

Hun skadet albuen som ung, så agility har vi ikke prøvd på, er litt redd for belastningen det gir på fronten, så det blir nok ikke hennes greie.  men ellers skal vi nok prøve det meste sammen etter hvert. ;-)  Jeg håper å kunne ha et kull på denne herlige jenta etterhvert, hun er kanskje  den beste hunden jeg har hatt noen gang, og det sier ganske mye! 🙂

Tror hennes motto må være "Livet er vel herlig dere" 🙂

Valpeshow

7 uker gammel på valpeevaluering

Eevee debuterte like godt i utstillingsringen på internasjonal utstilling i Herning, der hun ble beste baby begge dager med super kritikk. Hva som var enda bedre, var at hun hele veien var glad og avslappet, hun takler hele verden denne jenta, alt er bare moro! Halen går hele tiden.

Hun fikk også være med på ringtrening med Nynne en kveld, og det gikk også fint. Fra Herning gikk turen videre til Leipzig, der hun var for ung til å stilles, men hun koste seg der også. Å være hotellhund var også bare kos (og gjett om frøkna likte å ligge i sengen....) 😉

Dogs4all var neste valpeshow, og der fikk hun også en super bedømmelse, ble BIR og ble plukket ut i gruppa, men ikke plassert, kjempegøy!

Siste valpeshowet var i romjula, det gilkk også bra, BIR med super kritikk, men ikke plassert i gruppa, det viktigste var at hun hadde en god opplevelse, hun var også en super raseambassadør der hun med sin ro men allikevel glade og kvikke vesen lot seg villig kose med av alle som ville, og ville de ikke snakke mer med henne, la hun seg ned.  🙂

Å være hotellhund er helt ok. ;-)

På ringtrening med Nynne. Bare bittelitt høy bak....

Ringtrening med Nynne

På stranda før hjemreise fra Fredrikshavn

På Dogs4All's valpeshow

Eevee av Bjerkhaug

Disse valpene fikk Pokémon-navn, siden det var Pokémon-messe da de ble født. En utrolig herlig frøken, full av virketrang og guts, viser både gripelyst, bærelyst og gjenstandsinteresse som er få grossere forunt, blir dette holdt vedlike, skal det ikke være mange begrensninger ifht LP og brukshund her.  Jeg gleder meg til å følge hennes utvikling!

Hun er klikkerklok og har gjennomført valpekurs på en god måte, vi har trent noen grunnøvelser i Freestyle, og siden det ikke har blitt så mye tid til noen søkstrening, har det i alle fall blitt litt godbitsøk innimellom.