Bilder fra treff rundt omkring

Her er bilder fra forskjellige treff og samlinger landet rundt.

Vi har vårt tradisjonelle Vårslepp siste lørdag i mars hvert år, siste helgen før båndtvangen begynner.... Vi går en tur i skogen med alle hundene løse, hundene får søke godbiter på et ganske stort område, mens vi tenner bål og griller. Turens lengde bestemmes av deltagernes alder og form, her skal alle kunne være med - små og store, gamle og unge! ;-) 

I år (2014) var det like hyggelig som det pleier å være og vi hadde besøk av en Viszla og en Cane Corso i tillegg til grosserne. Hundepraten gikk lett rundt bålet og hundene koste seg sammen, selv om en av gutta hadde blitt veldig "høy og mørk" siden sist. Litt brumming i barten ble det, men noen slossing blir det sjelden til med disse gutta, heller ikke denne gangen. 

Dette treffet startet i 1990, og hadde dermed 25-årsjubileum i 2015. Pga påsken måtte treffet holdes en uke før, og det var ikke like mange med, men vi hadde et kjempekoselig treff, som vanlig! Grosserfolk er jevnt over et trivelig folkeferd!

 

Romjulstreffet er et annet treff med like lange tradisjoner, det har også vært avholdt uten brudd siden 1990, vi går en tur i skogen med hundene løse, her bestemmes også turens lengde av deltagerne, vi tar hensyn til små barn og evt andre behov. Etter turen trekker vi inn i varmen til Gjøgg, kaffe og julebakst. Noen år har vi hatt utlodning til inntekt for rasegruppa, og det vi får inn har blitt brukt til å handle inn nye effekter og premier vi har satt opp på match-show og utstillinger og moro-aktiviteter på andre treff rundt om i landet. 

I 2015  hadde vi en Amerikansk Auksjon som markerte jubileet, mange fikk sikret seg rimelige effekter og hundeutstyr, bl.a. en Sennenvogn, bilder og dekaler.

 

i 2016 har det vært grossere i Norge i 40 år, det må nok også markeres 🙂