Valpeshow

7 uker gammel på valpeevaluering

Eevee debuterte like godt i utstillingsringen på internasjonal utstilling i Herning, der hun ble beste baby begge dager med super kritikk. Hva som var enda bedre, var at hun hele veien var glad og avslappet, hun takler hele verden denne jenta, alt er bare moro! Halen går hele tiden.

Hun fikk også være med på ringtrening med Nynne en kveld, og det gikk også fint. Fra Herning gikk turen videre til Leipzig, der hun var for ung til å stilles, men hun koste seg der også. Å være hotellhund var også bare kos (og gjett om frøkna likte å ligge i sengen....) Vinker

Dogs4all var neste valpeshow, og der fikk hun også en super bedømmelse, ble BIR og ble plukket ut i gruppa, men ikke plassert, kjempegøy!

Vi skal ha med oss en utstilling til i år, i romjula, så får vi se hvordan det går. Kul

Å være hotellhund er helt ok. ;-)

På ringtrening med Nynne. Bare bittelitt høy bak....

Ringtrening med Nynne

På stranda før hjemreise fra Fredrikshavn

På Dogs4All's valpeshow

Eevee av Bjerkhaug

Disse valpene fikk Pokémon-navn, siden det var Pokémon-messe da de ble født. En utrolig herlig frøken, full av virketrang og guts, viser både gripelyst, bærelyst og gjenstandsinteresse som er få grossere forunt, blir dette holdt vedlike, skal det ikke være mange begrensninger ifht LP og brukshund her.  Jeg gleder meg til å følge hennes utvikling!

Hun er klikkerklok og har gjennomført valpekurs på en god måte, vi har trent noen grunnøvelser i Freestyle, og siden det ikke har blitt så mye tid til noen søkstrening, har det i alle fall blitt litt godbitsøk innimellom. Hun ønsker seg en fôrvert som har kapasitet til å trene henne videre, enten det er en form for søk, lydighet/RL, freestyle eller agility, hun synes jo alt er gøy i utgangspunktet, så det spiller ikke så stor rolle hva, bare hun får bruke kropp og hode. Vinker