News

4. des, 2015

...selv om det har skjedd litt endringer her. 

Karma og Nicke har "byttet plass", i alle fall for en stund. Nickie har vært med på noen treninger på Skedsmokorset og på kurs i Lier, og har overrasket positivt. Det som ikke er så positivt er at hun en dag hun var et par timer alene, spiste på alle spisestuestolene våre, så nå må vi kjøpe nye stoler til jul.... Ellers har hun egentlig vært helt eksemplarisk, så tiden får vise om hun blir her, eller om hun flytter videre, det kan jo hende at "det perfekte hjem" for henne dukker opp, og da får vi vurdere å la henne gå videre, enn så lenge blir hun her og hun koser seg sammen med Romy!  Hun har stort potensiale som jeg ser det, hun er med på det meste, og kan apportere under lek, like god nese som sin mor har hun også, så søksøvelser hadde nok passet henne veldig bra, vi får se hva vi får til framover.  🤔 😉

Karma koser seg og trives i Spydeberg. ❤

Dawn var her på besøk en uke, det ble mye lek og moro! De to jentene hadde det kjempegøy! Romy lurte nok på om det ikke kunne bli litt fred og ro her igjen, og det ble det jo omsider. Han har blitt veldig rolig i det siste, han begynner liksom å bli litt mer voksen, selv om han innimellom synes han er liten nok til å sitte på fanget og til å stå med labbene på skuldrene mine og få kos. ❤

 

24. sep, 2015

Det har vært travle dager både her hjemme og ikke minst på stallen i høst, å få tørket høyet har vært en stor utfordring i dette våte været, så vi har måttet ta inn litt og litt på låven og tørke det der. Det må snues mange ganger før det er skikkelig tørt, og en del har gått tapt, men heldigvis var 1. slåtten god, og det er nok mat! 

Her hjemme har vi hatt et lite hundebytte i noen uker, Karma har vært i Spydeberg, og Nickie har vært her, det har funka fint for alle parter, og Romy synes nok det er like bra å ha Nickie her som Karma, så lenge han har selskap. ;-) 

EuroDogShow ble en fin utstilling, se resultater annet sted. NIckie var med på utstillingstrening på Skedsmokorset, og det gikk veldig fint. Hun vokser seg til, har blitt større en sin mor og selv om hun akkurat nå er en "slengete tenåring", ser hun ut til å vokse seg til ei flott jente. ;-)

Vegar har begynt å hoppe igjen etter beinbruddet i mai, det tok sin tid, men nå er han i gang, og det er bra.

På Knykenlekene ble det en 6. og en 3. plass, og i Vikersund ble det en 2. plass, ikke galt etter et såpass langt avbrudd.

Treningsleir i Polske Szczyrk står for døren, det er årets høydepunkt! 

Fantastiske Mörn har flyttet inn i hjertene våre, så vel som hos de andre hestene, hun var ganske spinkel og tynn da hun kom, har nå lagt på seg og fått mer muskler, og utvikler seg i riktig retning. Formen er også stadig stigende, og kanskje får vi kjørt henne inn i løpet av høsten, det er i alle fall et håp om det.... ;-) 

 

31. aug, 2015

NUCH Festina Lente Ermak ble BIG 2 på Basenjiklubbens utstilling i Drammen. Kjempegøy, og så utrolig mange hyggelige kommentarer fra både dommere og publikum. ;-)
Forøvrig en fin utstillingshelg, med BIR begge dager, lørdag ble Frodo eller Aragorn av Bjerkhaug BIR junior med Excellent og cert. Søndag ble det samme resultat på søsteren Éowyn av Bjerkhaug, så dette var moro!

23. jun, 2015

HImmelen sett fra terrassen vår.

14. mai, 2015

Karma nyter livet for tiden, hun trives godt med drektigheten sin, og er veldig kosete og kjærlig. Valperommet er nå klart og vi flytter inn der før helgen. Romy er innom og "sjekker kalenderen" innimellom, han kjenner nok at det snart skal skje noe. I mellomtiden nyter vi herlige maidager.
I dag er det et år siden Karmas forrige kull ble født, gratulerer med dagen til de herlige 4!