Becky

Romy

Litt om oss....

Valpehus/gjestehus

Hei!

Velkommen til våre nye hjemmesider, det kommer nok til å ta tid innen de er ferdige, men kikk innom da vel.... ;-) 

Vi bor i skogkanten i Bødalen, Røyken kommune, omtrent midt mellom Oslo og Drammen, og familien består av Erik og Lisbet, og barna Bendik, Vegar og Sindre, samt Martin som har flyttet hjemmefra.

 

I dag har vi tre hunder her hjemme, Grosseren C.I.B. NORD UCH DKV-16 NV-16 Festina Lente Ermak - Romy og Entlebucheren Night Owl Dawn Redwood of Fleming at Bjerkhaug - Dawn, og valpen Eevee av Bjerkhaug, datteren til Nickie.  Tre grossere er ute på fôr,  Charme av Bjerkhaug- Karma og hennes døtre Éowyn av Bjerkhaug - Nickie og Jubi Lee av Bjerkhaug - Myra.


 

I tillegg til hundene er vi med på mange forskjellige aktiviteter, Erik jobber som elektriker og er aktiv i skisporet og på sykkelen, Sindre har begynt å bokse det siste året, Vegar hopper på ski og det blir mange timer i hoppbakken, mens minstemann Bendik helst vil spille spill og ha venner på besøk, men han er også en flink stallgutt og kan gjerne bli med på ridetur innimellom. Han spiller også litt gitar.

Tåkadis fra Fekjane er vår gode, snille Islandshest som har stallplass hos naboen sammen med en Nordlandshest, veslefrikk. Der er det godt å være hest, med mye utegang på store områder. ;-) Hun fikk føllet Gleði 11. juni-17, og de to går på utegang her  i år, om dagen er de sammen med Veslefrikk, men nattestid er det bare de to.

 

Jeg, Lisbet, jobber på en spesialskoleavdeling på en videregående skole, og har ellers nok med å følge opp barn, hunder og hest, prøver å kombinere litt innimellom, og tar med hund på ridetur, skitur  eller i hoppbakken. ;-)

 

Valpekull

Vi har valper når det passer sånn, valpene bor inne med oss eller vi lager valperom i uthuset og bor der sammen med dem.  Valpene vokser opp i et stimulerende miljø, og de får mulighet til å utvikle seg optimalt både fysisk og mentalt. Vi starter med tidlig stimulering når valpene er 3 dager gamle og når de begynner å bevege seg rundt blir valpegården beriket med nye ting som stimulerer dem optimalt og gjør dem trygge og stabile og sunne.

Vi følger ellers anbefalingene i Puppy Culture-programmet, for å gi valpene den best tenkelige start.

Vi forsøker å bidra til at hver eneste valp får "riktig" hjem og valpekjøperne får den valpen som passer best. 

Det er derfor viktig at vi blir litt kjent med valpekjøperne på forhånd, så vi vet hva de ønsker og kan bidra til at både valp og valpekjøper blir fornøyde. ;-)

 

Bor du i nærheten og kunne tenke deg å være fôrvert, hører jeg gjerne fra deg. 

Gode betingelser!  Å være fôrvert skal være gunstig. 😉

Dawn og Romy på fjelltur.